Rode Neuzen Ontbijt

We organiseren een lekker ontbijt op zaterdag 20 november om 9 u. in de Tent van de Smaak op de Grote Markt in Roeselare.

Corona-informatie

Op woensdag 17 november heeft het Overlegcomité nieuwe maatregelen afgekondigd. Dat heeft enkele gevolgen voor ons evenement.

  • De Rode Neuzen Dag On Tour, met de presentatoren van VTM en Qmusic en alle animatie en optredens daarrond, werd geannuleerd. Qmusic voorziet wel een coronaveilig alternatief. Stem af op QMusic voor interviews vanuit Roeselare.
  • Het Rode Neuzen Ontbijt gaat wel door. We zorgen dat dit veilig kan verlopen. Bedankt om de richtlijnen ter plaatse goed op te volgen.

Covid Safe Ticket Plus

Voor het Rode Neuzen Ontbijt is een Covid Safe Ticket verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar. Om wachtrijen te vermijden, vragen wij om de QR-code in de Covid Safe App klaar te houden aan de ingang van de Tent van de Smaak op de Grote Markt.

Daarnaast moet iedereen vanaf 10 jaar oud een mondmasker dragen tijdens het evenement (en in de eventuele wachtrij om de Tent van de Smaak te betreden), behalve wanneer je neerzit aan tafel om te ontbijten.

Rode Neuzen Ontbijt

We organiseren op de Grote Markt een ontbijt met producten lekker van bij ons. Ontbijt lekker mee en steun tegelijk het goede doel!

Het ontbijt start om 9 u. en bestaat uit onder andere

Steun het goede doel en ontbijt mee!

De inschrijvingen zijn afgelopen.

Kostprijs:

  • 15 euro per volwassene
  • 10 euro per kind

De opbrengst van het ontbijt gaat naar Rode Neuzen Dag.

Rode Neuzen Ontbijt

Rode Neuzen Dag

Sinds 2015 zet Rode Neuzen Dag zich jaarlijks in voor de weerbaarheid van onze jongeren. Dit jaar krijgen leerkrachten een glansrol, want corona heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk zij voor leerlingen zijn. De organisatoren willen een 'Rode Neuzen Academy' voor leerkrachten oprichten, zodat zij nog betere sidekicks voor de leerlingen kunnen worden.

De inschrijvingen zijn afgelopen.